SHOPPING BAG

X

SHOW US YOUR LOOK 

use #leatherfeathernl to get featured 

VERZENDING 

voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden

⭑⭑⭑⭑ 

BETALEN MOGELIJK MET

IDEAL | PAYPAL

€ 

Bestellen & betalen

Explore

BESTELLEN

Hoe bestel ik een item bij LEATHERFEATHER.NL

  • Selecteer het item uit de shop en klik op de button ‘in shopping bag’ Het item zit nu in je shopping bag.
  • Wanneer je bent uitgeshopt kan de bestelling worden afgerond door naar je shopping bag te gaan en te klikken op ‘Afrekenen’
  • Je dient je persoonlijke gegevens in te vullen. Indien je voor het eerst shopt  kun je direct een account aanmaken, zodat al je gegevens bewaart zijn voor een volgende shopsessie. Ben je al klant? Log dan direct in, zo kun je sneller afrekenen, want al je gegevens zijn al ingevuld.
  • Druk vervolgens op ‘Ga door naar de verzendmethode’ en hier zie je direct wat de verzendkosten zijn voor jouw bestelling. De verzendkosten bedragen voor zendingen binnen Nederland €4,95 (incl. 21% BTW) per bestelling. Bestellingen binnen België worden verzonden voor €9,00 (incl. 21% BTW) per bestelling. Let op: gratis verzending geldt vanaf een bedrag van €50,00
  • Vervolgens kies je de betaalmethode en kun je aangeven of het factuuradres hetzelfde moet zijn als verzendadres. Indien anders, dan kun je dit hier aanpassen.
  • Rond de bestelling af door de betaling te voldoen en that’s it! Je bestelling  is geplaatst.
  • Je ontvangt een ontvangstbevestiging van jouw bestelling per email. Heb je deze niet ontvangen? Check dan eerst je spam filter in de email. Nog steeds geen ontvangstbevestiging? Stuur dan een mail naar 
    leatherfeathernl@gmail.com

Wijzigen bestelling

Bestellingen kunnen helaas niet meer online worden aangepast of geannuleerd. Wel kun je een mailtje sturen aan leatherfeathernl@gmail.com, zodat wij nog kunnen kijken of we iets kunnen betekenen. Vaak wordt de bestelling direct klaargemaakt dus kunnen wij helaas geen garantie geven dat je bestelling kan worden gewijzigd.

Adres verkeerd ingevoerd

Na het plaatsen van een bestelling is het helaas niet mogelijk om online je adres nog aan te passen, indien deze verkeerd is ingevoerd. Wel kun je een mailtje sturen naar leatherfeathernl@gmail.com met het verzoek om je adres aan te passen voor de levering. Doe dit uiteraard zo snel mogelijk!

Indien je bestelling al is verzonden is dit niet meer aan te passen en wachten wij tot we het pakketje retour hebben ontvangen. Na ontvangst van de retour zullen wij opnieuw versturen, als de nieuwe verzendkosten zijn voldaan. Let op! Dit geldt ook voor bestellingen boven de 50 euro waarbij geen verzendkosten in rekening zijn gebracht. De eerste verzendpoging is gratis, maar als het adres onjuist blijkt te zijn en het pakket retour komt naar ons, dienen verzendkosten betaald te worden voor een tweede verzendpoging naar het juiste adres.

Account

Je hebt geen account nodig om bij leatherfeather.nl te kunnen shoppen. Wel is het handig om je gegevens te bewaren, zodat je bij een volgende shopsessie niet opnieuw al je gegevens hoeft in te voeren. De gegevens die wij bewaren worden veilig opgeslagen en niet gedeeld met derden.

Wachtwoord

Heb je een account, maar ben je je wachtwoord vergeten? Je kunt je wachtwoord opnieuw aanvragen door op het login icoon rechtsboven van de pagina te klikken. Vervolgens vindt je links, bij de LOG IN, het tabje 'wachtwoord vergeten?'. Vul je e-mailadres in en klik op verstuur. Er wordt een link naar je e-mailadres verzonden waarmee je jouw wachtwoord kunt resetten.

BETALEN

LEATHERFEATHER.NL accepteert betaling via iDeal, PayPal en Mister Cash.

Nadat de bestelling is geplaatst, ontvang je de factuur en orderbevestiging via e-mail.