SHOPPING BAG

X

SHOW US YOUR LOOK 

use #leatherfeathernl to get featured 

VERZENDING 

voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden

⭑⭑⭑⭑ 

BETALEN MOGELIJK MET

IDEAL | PAYPAL

€ 

Retourneren

Explore

 

 RETURNS

Retourneren
Is het item (sieraden, sale & overige accessoires mogen niet geretourneerd worden) toch niet helemaal wat je in gedachten had? Dan is dat geen probleem. Meld je retour aan door een mail te sturen naar leatherfeathernl@gmail.com en vermeld daarin je naam en ordernummer. Vervolgens, indien de retouraanvraag door ons is goedgekeurd, kun je de retour (op eigen risico en kosten) terug sturen naar onderstaand postadres te Zoetermeer. Wij dienen de retour binnen 14 kalenderdagen ontvangen te hebben. 

We zullen het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer als je de order al betaald hebt. 


Ruilen
Wil je jouw artikel ruilen voor een andere maat? Dat is geen probleem! Meld je retour aan door een mail te sturen naar leatherfeathernl@gmail.com en vermeld daarin je naam, product en reden van retour. Vervolgens kun je de retour (op eigen risico en kosten) terug sturen naar onderstaand adres te Zoetermeer.

Leatherfeather

Gaardedreef 15
2723AK

Zoetermeer


Voorwaarden ruilen of retourneren:

- De kleding is niet gedragen en/of gewassen.
- Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig.
- De originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel.
- Indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking.
- Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper. Leatherfeather raadt de klant aan om het retour zo nodig via aangetekende post te verzenden.

Onjuiste retour/omruiling

Indien een retour/omruiling niet is aangemeld en/of door leatherfeather.nl niet is goedgekeurd wordt deze niet door leatherfeather.nl in behandeling genomen en op kosten van de klant teruggezonden.