SHOPPING BAG

X

SHOW US YOUR LOOK 

use #leatherfeathernl to get featured 

VERZENDING 

voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden

⭑⭑⭑⭑ 

BETALEN MOGELIJK MET

IDEAL | PAYPAL

€ 

Retourbeleid

Explore

Hoe retourneer ik een deel van mijn bestelling of mijn gehele order?

 • Indien je een item van je bestelling of je gehele bestelling wilt retourneren stuur je een mailtje naar leatherfeathernl@gmail.com met daarin: je gegevens, ordernummer (het nummer na de # rechtsboven op je factuur), items welke je wilt retourneren en reden. Aanmelding per mail is voldoende, hier volgt geen persoonlijke bevestiging op.
  Let op de hieronder genoemde voorwaarden voor retourneren!
 • Indien je een gift bij je bestelling hebt ontvangen, dient ook deze gift teruggestuurd te worden. Anders wordt de verkoopprijs van de gift in mindering gebracht van het retourbedrag.
 • Wil je een item ruilen? Geef dit dan duidelijk aan in je mailtje. Na ontvangst van je retour zullen we, indien het item op voorraad is, deze aan je versturen. We proberen altijd het item voor je te reserveren tot ontvangst van je retour maar kunnen dit vanwege de drukte niet altijd garanderen.
 • Vervolgens stuur je het item of (deel van de) order binnen 14 dagen na ontvangst retour aan:

LEATHERFEATHER
Gaardedreef 15
2723 AK Zoetermeer

 • Na ontvangst van de retour checken wij of het item(s) voldoet aan alle voorwaarden en zullen wij indien dit het geval is overgaan op terugbetaling van het aankoopbedrag. Op het moment van ontvangst van je retour zorgen wij dat je binnen 14 dagen een creditnota ontvangt en het bedrag is teruggestort naar je rekening. 

Voorwaarden retourneren

 • Bikini's, sieraden en overige accessoires mogen niet worden geretourneerd in verband met hygiëne.
 • Item(s) dienen binnen 14 dagen na ontvangst bij ons retour zijn binnengekomen
 • Item(s) dienen in originele staat en/of verpakking (incl tags) te worden geretourneerd
 • Item(s) met make-up vlekken of parfumgeur worden niet retour genomen
 • Item(s) dienen ongedragen/ongebruikt te worden geretourneerd

*Items die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden worden niet retour  genomen, er vind dan ook geen terugbetaling plaats. Indien het item gedragen is of make-up vlekken bevat sturen we het item terug naar de klant. Alle items worden voor verzending gedubbelcheckt, bij het inpakken en bij eventuele retouren.

Ruilen

Het is mogelijk om een item te ruilen voor eenzelfde item in een andere maat. Na ontvangst van je retour zullen wij het gewenste item naar je versturen mits deze voorradig is. Wij proberen altijd het item voor je te reserveren indien je in jouw retouremail hebt aangegeven te willen ruilen, maar kunnen geen garantie geven dat dit lukt.

Het is helaas niet mogelijk om je item te ruilen voor een ander item. Stuur in dat geval je item(s) retour, dit wordt indien het aan de voorwaarden voldoet gecrediteerd. Vervolgens kun je zelf het andere item bestellen.

Foutieve levering

Indien je een item ontvangt wat niet juist is of niet besteld is vragen wij je een mail te sturen naar leatherfeathernl@gmail.com met daarin alle informatie en graag een foto van het item dat je in plaats van jouw bestelde item hebt ontvangen. Wij lossen het zo snel mogelijk op en zorgen dat indien voorradig het item zo snel mogelijk wordt nageleverd.

Is het item wat je hebt ontvangen wel het item wat je hebt besteld, maar is deze beschadigd of ontbreekt er iets? Stuur ook dan een foto van het item, je gegevens en het probleem naar leatherfeathernl@gmail.com.

Retourkosten

De kosten voor het retourneren van onze item(s) komt voor rekening van de klant. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de verzendwijze die je kiest. Let op: zendingen die zonder track&trace worden teruggestuurd en kwijtraken worden niet gecrediteerd. Bewaar dus altijd je verzendbewijsje met track & trace totdat je retour is verwerkt.