SHOPPING BAG

X

SHOW US YOUR LOOK 

use #leatherfeathernl to get featured 

VERZENDING 

voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden

⭑⭑⭑⭑ 

BETALEN MOGELIJK MET

IDEAL | PAYPAL

€ 

Verzending & levering

Explore

Verzenden van de bestelling

Verzending vindt plaats via PostNL en altijd als (brievenbus)pakket. Waneer jouw bestelling bij PostNL is afgegeven ontvang je een track&trace code, hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om je zending te volgen.

Kosten

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €4,95 (incl. 21% BTW) per pakketje (levering 1-3 werkdagen)
De verzendkosten voor zendingen naar België bedragen €9,00 (incl. 21% BTW) per pakketje (levering 2-5 werkdagen)

Levering

Heb je op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag verzonden (met uitzondering van het weekend en nationale feestdagen). Houd aub altijd je track&trace code in de gaten voor een update via PostNL.

Pre-order

Omdat veel items een snel verloop hebben en wij deze soms niet dezelfde dag of week kunnen aanvullen verkopen wij ook items op pre-order basis. Dit houdt in dat je een item betaalt, reserveert en deze zo snel mogelijk na levering aan ons  wordt uitgeleverd. De uiterlijke uitleverdatum van het product wordt altijd vermeld in de productomschrijving. Dit is de dag van verzending, je item zal dan de volgende dag in huis zijn (onder voorbehoud van vertragingen bij PostNL). Indien je een bestelling plaatst met meerdere items waaronder een pre-order item dan wordt alles verzamelt en in 1x uitgeleverd op de uiterlijke pre-order datum. Het is helaas niet mogelijk de andere items eerder of los uit te leveren. 

Vertraging

Het kan zijn dat de levering door PostNL vertraging oploopt, bijvoorbeeld door storing, staking of drukte door feestdagen. LEATHERFEATHER.NL is hier niet verantwoordelijk voor. Houdt alle updates via de track&trace code in de gaten.

Is het onduidelijk waarom je pakketje vertraagt is en kom je er niet uit? Stuur dan een mailtje naar leatherfeathernl@gmail.com en dan kijken wij met je mee!

 

Ontvangst

Indien je tijdens de levering van je pakketje niet thuis bent en je ontvangt geen brievenbuspakketje maar een regulier pakketje, dan zal de postbezorger een briefje in je brievenbus achterlaten met daarop de te nemen stappen.